Opinie o nas

Liberta Okna opinie, OKNA Eurocolor Opinie

Dodaj opinię
~Aldona Pyskowice
Witam wszystkich.Jestem świeżo po montażu okien,drzwi zewnętrznych,bramy garażowej i drzwi tarasowych w nowo budowanym domu. Profesjonalizm i porady ,montaż i terminowość mimo okresu urlopowego wszystko na wysokim poziomie , na razie nie wiem jak będzie wyglądało użytkowanie , bo nie mieszkamy tam jeszcze , ale jak do tej pory jest super.Dziękuję całej ekipie za współpracę .
2019-08-26 16:20:36
~Iwona BB
Polecam jeżeli ktoś szuka profesjonalnego podejścia zarówno do potrzeb klienta jak i finalnej obsługi realizacji projektu. Zakupiliśmy pełen pakiet okna, rolety, drzwi, bramę garażową i przy wyborze mieliśmy pełne wsparcie zarówno w wyborze jak i rzetelnej wycenie wszystkich możliwych wariantów do wyboru. Obsługa klienta realizowana przez Pana Dawida - pełen profesjonalizm :) Realizacja zamówienia terminowo i fachowo bez żadnych zastrzeżeń. Doceniam że ekipa montażowa sama dostrzegła niewielkie wady okien co niezwłocznie zostało wymienione. Oby więcej tak profesjonalnych firm było na rynku.
2019-04-06 10:48:13
~Paweł O.
Od samego początku pełen profesjonalizm. Pan Dawid świetnie doradził jeśli chodziło o dobór okien, rolet, drzwi i bramy. Pomimo okresu świątecznego i noworocznego montaż został wykonany terminowo i bardzo profesjonalnie. Na pewno będę polecał znajomym!
2019-01-04 20:09:20
~Robert
Zakupiłem okna,drzwi oraz bramę garażową w firmie Liberta. Obsługa w biurze, pomiary na miejscu bardzo oraz ekipa montażowa na najwyższym poziomie. Wszystko w terminie, zgodnie z ustaleniami, Na każdym etapie pełen profesjonalizm.
2018-05-30 16:00:14
~Romuald Zuzański
Zdecydowałem się po namyśle zakupić okna Rehau 80. W domu zrobiło się 3-4 stopnie C cieplej i myślę, że kilka a może nawet więcej decybeli ciszej. Ogółem w moim domu zmienił się klimat, to już inny dom, cichszy i cieplejszy. Polecam firmę Liberta jako profesjonalną i bezproblemową.
2018-04-21 11:12:03
~Rav
Firma jest bardzo profesjonalna, nie tylko wykonała wszystkie prace terminowo, czysto i bardzo dokładnie ale również służyła pomocą i radą na etapie doboru stolarki okiennej i drzwiowej oraz doradzała na co zwrócić uwagę w dalszych pracach wykończeniowych. Życzyłbym sobie aby wszystkie inne firmy były tak rzetelne i profesjonalne jak Liberty Okna Eurocolor
2018-03-15 14:00:58
~Irena i Tadeusz
Jesteśmy bardzo zadowoleni z wyboru okien firmy Liberta. Uprzejma, profesjonalna obsługa w salonie, dbałość o klienta, kontaktowość, sprawna, przejrzysta wycena, terminowe wykonanie usługi, pomiar i montaż na wysokim poziomie, pracownicy kulturalni, prace wykonane z dbałością o szczegóły, starannie, firma godna polecenia. Tak powinny być wykonywane wszystkie usługi.
2018-01-11 19:34:02
~Marian
Jakość usługi na najwyższym poziomie całość zamówienia i usługa montażu perfekcyjnie wykonana. Obsługa w salonie godna polecenia i naśladownictwa dla konkurencji. Tak powinny wygladać usługi w Polsce. Pozdrowienia dla ekipy montującej kawał dobra robota Panowie
2017-11-20 08:54:57
~Ania i Bartek
Jesteśmy już jakiś czas po zamontowaniu okien i rolet w domku jednorodzinnym. Kolejne ekipy, które robiły coś w okolicach okien zwracali nam uwagę na dobry montaż i jakość. Szybko, terminowo, z dobrym kontaktem, duża "elastyczność" - to cechy firmy LibertaOkna. Jesteśmy bardzo zadowoleni i gorąco polecamy.
2017-07-29 17:09:39
~Renia i Wacek
Już pierwszy kontakt z Firmą zachęca do podjęcia współpracy. Od początku do końca miła i fachowa kadra dba o najdrobniejsze szczegóły. Daje się odczuć, że klient jest na pierwszym miejscu! Wykonanie usługi na bardzo wysokim poziomie tak jak i sam produkt (w naszym przypadky okna, drzwi, brama garaźowa i rolety). Gorąco polecamy
2017-07-09 17:12:02


© 2006-2019 LIBERTA OKNA - okna, drzwi, bramy gliwice, rolety. Wszystkie prawa zastrzeżone. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na przetwarzanie Twoich danych Zapoznaj się z -> POLITYKĄ PRYWATNOŚCI
Autoryzowany salon Producenta okien EUROCOLOR

LIBERTA OKNA z Gliwic to firma z wieloletnią tradycją, sprzedająca okna PCV, okna aluminiowe, drzwi zewnętrzne, drzwi tarasowe, rolety zewnętrzne a także oczywiście wysokiej jakości bramy garażowe gliwice , wśród których absolutny prym wiodą bramy gliwice rolowane i bramy segmentowe. Nasz katalog produktów jest niezwykle bogaty, a nasi specjaliści każdego dnia dokładają wszelkich starań, aby na rynek trafiały najlepsze w Polsce okna aluminiowe , okna z pvc czy niezwykle popularne w ostatnich czasach okna energooszczędne. Tradycyjnie, gwarantem bezpieczeństwa są okna przeciwpożarowe oraz bramy przeciwpożarowe. Firma Liberta Okna jest autoryzowanym dystrybutorem okien i drzwi firmy Eurocolor – to uznany producent okien i drzwi Gliwice a także rolety Gliwice a także bramy segmentowe, które kupuje cała Polska. Nic więc dziwnego, że po wpisaniu w dowolną wyszukiwarkę internetową wyrażenia: okna PCV Gliwice, Okna Gliwice,Bramy Gliwice czy też Producent okien Gliwice z pewnością naszym oczom ukaże się strona firmy Liberta Okna - autoryzowanego salonu Producent okien Gliwice - EUROCOLOR, która ma w swojej ofercie zarówno okna PCV, okna pvc jak i okna aluminiowe, ale także okna przesuwne i wysokiej jakości okna energooszczędne . Z kolei wyszukiwanie na hasło bramy Gliwice pozwoli nam zapoznać się z bogatą gamą bram garażowych, które nasza firma od lat sprzedaje nie tylko w Gliwicach ale także w: Zabrzu, Rybniku oraz na terenie całego kraju. Nasze bramy garażowe gliwice posiadają wszystkie niezbędne atesty, podobnie jak drzwi zewnętrzne i rolety antywłamaniowe. Zdajemy sobie sprawę z tego, że bezpieczeństwo jest ważne, dlatego nasze bramy garażowe takie jak brama Novoferm czy brama DK-PROF są tak chętnie wybierane przez klientów z całej Polski. Również nasze drzwi Gliwice uznały za najlepsze na rynku, dlatego cieszą się one taką popularnością. Każdy producent okien wie, jak istotne jest połączenie wysokiej jakości produkowanych okien z ceną, która za dobrej jakości okna PCV nie może być zbyt wysoka. garaże blaszane. W Liberta okna Gliwice przez lata udało nam się wypracować połączenie tych ważnych czynników, czego efektem są solidne i atrakcyjne cenowo nie tylko okna aluminiowe i okna z PVC, ale również garażowe bramy gliwice, drzwi zewnętrzne i rolety antywłamaniowe. Liberta Okna oferuje: okna gliwice, okna pcv gliwice, okna plastikowe, pvc, okna aluminiowe, bramy gliwice, drzwi , rolety gliwice, rolety zewnętrzne w miastach Gliwice, Rybnik, Zabrze. Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą.