Opinie o nas

Liberta Okna opinie, OKNA Eurocolor Opinie

Dodaj opinię
~Piotrek i Ania
Polecamy z czystym sumieniem. Montaż na wysokim poziomie, okna też nam się podobają. Może zamieszkamy na przyszłą zimę i będziemy testować :)
2017-02-28 17:30:49
~Barbara
Gorąco polecam wszystkim , którzy planują wymianę okien tą firmę. Zapewnia profesjonalne doradztwo , fachową i solidną usługę. Pracownicy są uprzejmi, kulturalni i bardzo pracowici , aż żałuję , że nie mam już następnych okien do wymiany. Polecam firmę Liberta Okna oraz Eurocolor z całego serca.
2016-09-27 12:49:04
~Tomek
Z okien i drzwi jesteśmy bardzo zadowoleni, cena była trochę wyższa, ale było warto.
2016-09-13 12:01:51
~Maciek
profesjonalnie i terminowo, miła odmiana w trudnym procesie budowy własnego domu. Polecam.
2016-01-24 20:51:50
~edward
Od kilku dni jesteśmy szczęśliwymi posiadaczami nowych okien EUROCOLOR Energetic 86 wraz z nowymi roletami. Z wielką przyjemnością chcielibyśmy serdecznie podziękować Panu Radosławowi za pomoc i doradę w doskonałym wyborze okien , a także montażystom Panu Patrykowi i Rafałowi za pełen profesjonalizm w wykonanej pracy wymiany okien (drzwi tarasowe, duże okno w salonie i 2 balkonowe). Przyznam ,że jako starsi już ludzie obawialiśmy się bardzo z żoną tej całej operacji , lecz w wypadku firmy Liberta było to miłe zaskoczenie w stosunku do tego co niestety zwykle doświadczamy. Panowie montażyści jako młodzi, przesympatyczni ludzie pokazali swoje umiejętności z jak najlepszej zawodowej strony, całą pracę wykonali bardzo szybko, sprawnie, i przede wszystkim bardzo czysto, nie narażając nas na stres. Jesteśmy po prostu bardzo, bardzo zadowoleni z tego zakupu. Możemy z pełnym przekonaniem każdemu polecić tę firmę. Pełen profesjonalizm na każdym kroku. Pozdrawiamy Elżbieta i Edward.
2015-08-29 09:19:32
~magda
Produkty wysokiej jakości,fachowa obsługa,profesjonalny motaż...czego chcieć więcej-szczerze POLECAM!!!!!!!
2015-06-11 07:37:30
~Anna
W firmie zamówiliśmy zarówno okna jak i żaluzje. Jesteśmy bardzo zadowoleni z profesjonalnej obsługi, sprawnego montażu jak i z samych produktów. Żaluzje sprawują się fantastycznie. Polecam firmę Liberta.
2015-01-04 20:59:14
~Janek
Jestem bardzo zadowolony z tej Firmy zamowienie wykonane terminowo i do tego profesjonalny montaż polecam
2014-12-23 10:27:33
~Marcin J.
Jest to jedna z tych firm, obok której przejeżdżając zastanawiasz się dlaczego funkcjonuje na rynku już od dłuższego czasu, a tej samej profesji inne upadają. Skorzystałem z ich usług dlatego mogę odpowiedzieć dlaczego tak jest: profesjonalne i drobiazgowe podejście do tematów i jakość montażu na najwyższym poziomie. Życzę sukcesów! :)
2014-12-17 22:25:49
~Aleksandra
Jakość usługi na najwyższym poziomie całość zamówienia i usługa montażu perfekcyjnie wykonana. Obsługa w salonie godna polecenia i naśladownictwa dla konkurencji. Tak powinny wygladać usługi w Polsce. Pozdrowienia dla ekipy montującej pana Patryka i Rafała (kawał dobrej roboty Panowie :))
2014-11-26 09:14:50


© 2006-2017 LIBERTA OKNA - okna, drzwi, bramy gliwice, rolety. Wszystkie prawa zastrzeżone.
Autoryzowany salon Producenta okien EUROCOLOR

LIBERTA OKNA z Gliwic to firma z wieloletnią tradycją, sprzedająca okna PCV, okna aluminiowe, drzwi zewnętrzne, drzwi tarasowe, rolety zewnętrzne a także oczywiście wysokiej jakości bramy garażowe gliwice , wśród których absolutny prym wiodą bramy gliwice rolowane i bramy segmentowe. Nasz katalog produktów jest niezwykle bogaty, a nasi specjaliści każdego dnia dokładają wszelkich starań, aby na rynek trafiały najlepsze w Polsce okna aluminiowe , okna z pvc czy niezwykle popularne w ostatnich czasach okna energooszczędne. Tradycyjnie, gwarantem bezpieczeństwa są okna przeciwpożarowe oraz bramy przeciwpożarowe. Firma Liberta Okna jest autoryzowanym dystrybutorem okien i drzwi firmy Eurocolor – to uznany producent okien i drzwi Gliwice a także rolety Gliwice a także bramy segmentowe, które kupuje cała Polska. Nic więc dziwnego, że po wpisaniu w dowolną wyszukiwarkę internetową wyrażenia: okna PCV Gliwice, Okna Gliwice,Bramy Gliwice czy też Producent okien Gliwice z pewnością naszym oczom ukaże się strona firmy Liberta Okna - autoryzowanego salonu Producent okien Gliwice - EUROCOLOR, która ma w swojej ofercie zarówno okna PCV, okna pvc jak i okna aluminiowe, ale także okna przesuwne i wysokiej jakości okna energooszczędne . Z kolei wyszukiwanie na hasło bramy Gliwice pozwoli nam zapoznać się z bogatą gamą bram garażowych, które nasza firma od lat sprzedaje nie tylko w Gliwicach ale także w: Zabrzu, Rybniku oraz na terenie całego kraju. Nasze bramy garażowe gliwice posiadają wszystkie niezbędne atesty, podobnie jak drzwi zewnętrzne i rolety antywłamaniowe. Zdajemy sobie sprawę z tego, że bezpieczeństwo jest ważne, dlatego nasze bramy garażowe takie jak brama Novoferm czy brama DK-PROF są tak chętnie wybierane przez klientów z całej Polski. Również nasze drzwi Gliwice uznały za najlepsze na rynku, dlatego cieszą się one taką popularnością. Każdy producent okien wie, jak istotne jest połączenie wysokiej jakości produkowanych okien z ceną, która za dobrej jakości okna PCV nie może być zbyt wysoka. garaże blaszane. W Liberta okna Gliwice przez lata udało nam się wypracować połączenie tych ważnych czynników, czego efektem są solidne i atrakcyjne cenowo nie tylko okna aluminiowe i okna z PVC, ale również garażowe bramy gliwice, drzwi zewnętrzne i rolety antywłamaniowe. Liberta Okna oferuje: okna gliwice, okna pcv gliwice, okna plastikowe, pvc, okna aluminiowe, bramy gliwice, drzwi , rolety gliwice, rolety zewnętrzne w miastach Gliwice, Rybnik, Zabrze. Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą.