Opinie o nas

Liberta Okna opinie, OKNA Eurocolor Opinie

Dodaj opinię
~Robert
Zakupiłem okna,drzwi oraz bramę garażową w firmie Liberta. Obsługa w biurze, pomiary na miejscu bardzo oraz ekipa montażowa na najwyższym poziomie. Wszystko w terminie, zgodnie z ustaleniami, Na każdym etapie pełen profesjonalizm.
2018-05-30 16:00:14
~Romuald Zuzański
Zdecydowałem się po namyśle zakupić okna Rehau 80. W domu zrobiło się 3-4 stopnie C cieplej i myślę, że kilka a może nawet więcej decybeli ciszej. Ogółem w moim domu zmienił się klimat, to już inny dom, cichszy i cieplejszy. Polecam firmę Liberta jako profesjonalną i bezproblemową.
2018-04-21 11:12:03
~Rav
Firma jest bardzo profesjonalna, nie tylko wykonała wszystkie prace terminowo, czysto i bardzo dokładnie ale również służyła pomocą i radą na etapie doboru stolarki okiennej i drzwiowej oraz doradzała na co zwrócić uwagę w dalszych pracach wykończeniowych. Życzyłbym sobie aby wszystkie inne firmy były tak rzetelne i profesjonalne jak Liberty Okna Eurocolor
2018-03-15 14:00:58
~Irena i Tadeusz
Jesteśmy bardzo zadowoleni z wyboru okien firmy Liberta. Uprzejma, profesjonalna obsługa w salonie, dbałość o klienta, kontaktowość, sprawna, przejrzysta wycena, terminowe wykonanie usługi, pomiar i montaż na wysokim poziomie, pracownicy kulturalni, prace wykonane z dbałością o szczegóły, starannie, firma godna polecenia. Tak powinny być wykonywane wszystkie usługi.
2018-01-11 19:34:02
~Marian
Jakość usługi na najwyższym poziomie całość zamówienia i usługa montażu perfekcyjnie wykonana. Obsługa w salonie godna polecenia i naśladownictwa dla konkurencji. Tak powinny wygladać usługi w Polsce. Pozdrowienia dla ekipy montującej kawał dobra robota Panowie
2017-11-20 08:54:57
~Ania i Bartek
Jesteśmy już jakiś czas po zamontowaniu okien i rolet w domku jednorodzinnym. Kolejne ekipy, które robiły coś w okolicach okien zwracali nam uwagę na dobry montaż i jakość. Szybko, terminowo, z dobrym kontaktem, duża "elastyczność" - to cechy firmy LibertaOkna. Jesteśmy bardzo zadowoleni i gorąco polecamy.
2017-07-29 17:09:39
~Renia i Wacek
Już pierwszy kontakt z Firmą zachęca do podjęcia współpracy. Od początku do końca miła i fachowa kadra dba o najdrobniejsze szczegóły. Daje się odczuć, że klient jest na pierwszym miejscu! Wykonanie usługi na bardzo wysokim poziomie tak jak i sam produkt (w naszym przypadky okna, drzwi, brama garaźowa i rolety). Gorąco polecamy
2017-07-09 17:12:02
~Małgorzata i Marcin
Pełen profesjonalizm i zaangażowanie. Człowiek ma wrażenie, że cała uwaga jest skupiona na jego zamówieniu. Rzetelność na każdym kroku, a za montaż czapki z głów. Żeby, każda firma tak działała to żyło by się lepiej ;)
2017-07-03 14:18:14
~Anna i Radosław
Okna i drzwi dobrane bardzo szybko i zgodnie z naszymi oczekiwaniami. Montaż precyzyjny i staranny. Obsługa miła i wykwalifikowana. Cały proces współpracy przebiegał bez opóźnień, komplikacji i zbędnych niespodzianek. Do tego dostaliśmy spory rabacik. Gorąco polecamy, bo warto zainwestować w takie okna, szczególnie jeśli ktoś jest zwolennikiem nowoczesnych i ekonomicznych rozwiązań, a do ogrzewana budynku dobiera np pompę ciepła.
2017-06-19 22:01:16
~Mariusz
Okna montowane były przeszło 2 lata temu i wszystko jest ok, jestem zadowolony z wyboru. W między czasie była standardowa wizyta regulacji okien a kilka dni temu naprawa uszkodzonej rolety. Uszkodzenie mechaniczne z mojej winy. Ale ta wizyta pokazała, że zarówno przed zakupem jak i po firma dba o klienta. Polecam.
2017-05-12 13:38:50


© 2006-2017 LIBERTA OKNA - okna, drzwi, bramy gliwice, rolety. Wszystkie prawa zastrzeżone.
Autoryzowany salon Producenta okien EUROCOLOR

LIBERTA OKNA z Gliwic to firma z wieloletnią tradycją, sprzedająca okna PCV, okna aluminiowe, drzwi zewnętrzne, drzwi tarasowe, rolety zewnętrzne a także oczywiście wysokiej jakości bramy garażowe gliwice , wśród których absolutny prym wiodą bramy gliwice rolowane i bramy segmentowe. Nasz katalog produktów jest niezwykle bogaty, a nasi specjaliści każdego dnia dokładają wszelkich starań, aby na rynek trafiały najlepsze w Polsce okna aluminiowe , okna z pvc czy niezwykle popularne w ostatnich czasach okna energooszczędne. Tradycyjnie, gwarantem bezpieczeństwa są okna przeciwpożarowe oraz bramy przeciwpożarowe. Firma Liberta Okna jest autoryzowanym dystrybutorem okien i drzwi firmy Eurocolor – to uznany producent okien i drzwi Gliwice a także rolety Gliwice a także bramy segmentowe, które kupuje cała Polska. Nic więc dziwnego, że po wpisaniu w dowolną wyszukiwarkę internetową wyrażenia: okna PCV Gliwice, Okna Gliwice,Bramy Gliwice czy też Producent okien Gliwice z pewnością naszym oczom ukaże się strona firmy Liberta Okna - autoryzowanego salonu Producent okien Gliwice - EUROCOLOR, która ma w swojej ofercie zarówno okna PCV, okna pvc jak i okna aluminiowe, ale także okna przesuwne i wysokiej jakości okna energooszczędne . Z kolei wyszukiwanie na hasło bramy Gliwice pozwoli nam zapoznać się z bogatą gamą bram garażowych, które nasza firma od lat sprzedaje nie tylko w Gliwicach ale także w: Zabrzu, Rybniku oraz na terenie całego kraju. Nasze bramy garażowe gliwice posiadają wszystkie niezbędne atesty, podobnie jak drzwi zewnętrzne i rolety antywłamaniowe. Zdajemy sobie sprawę z tego, że bezpieczeństwo jest ważne, dlatego nasze bramy garażowe takie jak brama Novoferm czy brama DK-PROF są tak chętnie wybierane przez klientów z całej Polski. Również nasze drzwi Gliwice uznały za najlepsze na rynku, dlatego cieszą się one taką popularnością. Każdy producent okien wie, jak istotne jest połączenie wysokiej jakości produkowanych okien z ceną, która za dobrej jakości okna PCV nie może być zbyt wysoka. garaże blaszane. W Liberta okna Gliwice przez lata udało nam się wypracować połączenie tych ważnych czynników, czego efektem są solidne i atrakcyjne cenowo nie tylko okna aluminiowe i okna z PVC, ale również garażowe bramy gliwice, drzwi zewnętrzne i rolety antywłamaniowe. Liberta Okna oferuje: okna gliwice, okna pcv gliwice, okna plastikowe, pvc, okna aluminiowe, bramy gliwice, drzwi , rolety gliwice, rolety zewnętrzne w miastach Gliwice, Rybnik, Zabrze. Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą.